Ik heb wederom weer van de afgelopen week genoten en ik vind dat jullie het allemaal zeer goed doen om het mij naar de zin te maken. Maar voor de echte gezelligheid ben je nog altijd zelf verantwoordelijk.

Wouter, 42 jaar

De reisbegeleider was vermomd als vriend, een groot compliment. Hij had aandacht voor iedereen in de groep, was een gangmaker, speelde goed in op de wensen van de groep en alles op een heel natuurlijke manier. Voor mij de beste reisbegeleider die ik tot dusver heb meegemaakt.

Jasper, 36 jaar

Ik vond de Hiking heel mooi en alle tochten goed dus ik heb een fantastische reis gehad. De aansluiting met de andere groep vond ik ook erg leuk.

Paula, 30 jaar

Erg leuk dat er nog een derde dag toegevoegd werd aan de huttentocht. Dit had ik niet willen missen.

Anne, 29 jaar

Ik weet niet of ik nog een keer zo’n single trip zal doen. Dat overtreft deze trip lang niet!

Petro, 40 jaar

Mede dankzij de goede reisbegeleiding heb ik een top vakantie gehad.

Remco, 34 jaar

De beste singlereis ooit. We waren met 19 personen, een geweldige leuke en gezellige groep. Ik zou beste nog een keer met deze groep en onze reisleidster op vakantie willen gaan.

Chantal, 34 jaar

Leuke activiteiten gedaan, mooie omgeving, mooi weer. Ik heb een fijne vakantie gehad.

Emmy, 31 jaar

De bestemming, activiteiten en de ongedwongen sfeer zijn zeker een pluspunt.

Jeroen, 33 jaar

Het was een erg leuke groep waar enige kennis van eiland al aanwezig was. De reisbegeleiding heeft pro actief hulp geboden waar mogelijk.

Mark, 38 jaar

Soepel contact, niets moet en alles kan, ik geef jullie een ‘11’. Ga zo door!

Fleur, 35 jaar

Met de groep hebben we het supergezellig gehad op een prachtig eiland met een fijne energie. Het was een onvergetelijke reis!

Christine, 35 jaar

Ik durfde eerst niet te boeken, maar ik ben echt blij verrast! Ik werd goed gerust gesteld door het team, het was een geweldige vakantie en ik raad het iedereen aan! Geweldig!

Nicole, 31 jaar

Een geweldige ervaring, zeilen en eilandhoppen op de Waddenzee. Ik ben erg blij dat ik deze reis bij jullie geboekt hebt.

Karin, 52 jaar

Het zeilen is een prachtige activiteit. Mijn reizen met Dynamic Holland zijn zeer goed bevallen. Zowel de bestemmingen, begeleiding en prijs/kwaliteit verhouding. De kans is zeer groot dat ik er volgend jaar weer bij ben.

Peter, 46 jaar

Heerlijk geen knulligheden van verplichtingen!

Edwin, 45 jaar

Droog vallen onder Terschelling was een erg leuke ervaring.

Martijn, 60 jaar

Bedankt voor de fijne vakantie. Ben weer helemaal opgeladen en uitgewaaid. P.s. dankzij het mooie weer was het nog geweldiger.

Mariska, 45 jaar

Dit was toch wel een van de topvakanties in alle opzichten en zeker voor herhaling vatbaar. Een goede afwisseling tussen zeilen en strand.

Roland, 59 jaar

We waren er druk mee: zeilen, spelletjes, eten en drinken, feesten en kroegen aan wal etc. Dat het biercafé op Texel uitviel, was echt geen ramp. Fijn dat we op Terschelling een fiets hadden en alle tijd om er gebruik van te maken.

Dirk, 60 jaar

Het schip was fantastisch, heel luxe en mooi ingericht. De bemanning heel gastvrij en vrolijk. We hebben alle weertypen gehad tijdens het zeilen, prachtig. Een record gezet van Ameland naar Texel in een keer en 35 keer overstag: GEWELDIG!!

Lenie, 52 jaar

De groep was erg leuk, dit zit bij de 9 inbegrepen!

Carla, 50 jaar