Königsleiten, Kirchberg, Flachau en Obertauern

Oostenrijk is de meest populaire wintersportland in Europa. Jaarlijks vertrekken vele Nederlanders naar deze fantastische sneeuwbestemming. Ook de 30+ singlereizen van Dynamic Holland vertrekken tussen december en april naar verschillende winterse dorpen in de Oostenrijkse Alpen.

Wekelijks vertrekken wij naar ons eigen Gasthof Edelweisshaus in het Zillertal. Op ruim 1600 meter hoogte ligt Königsleiten, het het hotel direct aan de piste. Het skigebied van de Zillertal Arena is zeer geschikt voor beginnende en ver gevorderde wintersporters. Onze eigen Nederlandse leraren geven je graag skiles of snowboardles om je (nog beter) te leren skiën of snowboarden. Ook de gevorderde wintersporters kunnen gebruik maken van de coaching van onze leraren.

In Kirchberg en Obertauern hebben we luxe hotels voor jullie uitgezocht met heerlijke wellness mogelijkheden. Daarnaast staat het hotel in Obertauern bekend om het heerlijke 5-gangen diner dat dagelijks wordt geserveerd. In Flachau verblijven we in mooie en erg nieuwe chalets op loopafstand van de piste. De Ski Amadé is een skigebied dat ontzettend populair is. Maar de Kitzbüheler Alpen is misschien wel het meest bezochte wintersportgebied van Oostenrijk.

Vanwege de grote hoogte zijn alle bestemmingen zeer sneeuwzekere wintersportgebieden. Uiteraard heeft elke locatie ook bekende en super gezellige après-ski. Samen met een groep singles van 30 jaar en ouder wordt dit gegarandeerd een leuke vakantie.

De singlereizen van Dynamic Holland zijn altijd inclusief vervoer per Royal Class touringcar, verblijf in een luxe hotel of een gezellige Oostenrijkse accommodatie en een 7-daagse skipas. Natuurlijk kunnen we de reis ook aan jouw wensen aanpassen. Wil je liever met de auto of de skitrein naar Oostenrijk? Geen probleem. Wij helpen je graag met het uitzoeken van jouw ideale singlevakantie naar Oostenrijk.

Onze bestemmingen in Oostenrijk

Vanaf € -

Flachau

Onze nieuwe topbestemming in de Ski amadé. Luxe chalets direct aan de piste en après-ski om de hoek.

Vanaf € -

Obertauern

Nieuw in ons aanbod: Obertauern. Zeer sneeuwzeker en met vele wellness mogelijkheden.

Vanaf € -

Kirchberg

Groot succes, bruisende après-ski en fantastische pistes. Kirchberg heeft het allemaal en verveelt nooit.

Vanaf € 825

Königsleiten (Gerlos)

Ons eigen Gasthof Edelweisshaus, direct aan de piste en naast de gondel. Ski-in, ski-out en bruisende après-ski.