Onze doelgroep…

Dynamic Holland richt zich op single en alleengaande reizigers vanaf 25 jaar. Dit zijn mensen die zich aangetrokken voelen tot de sfeer en het ongedwongen karakter van onze reizen. Bovendien vinden zij het gezellig om met een leuke groep op reis te gaan en actief bezig te zijn tijdens hun vakantie. Omdat veel mensen alleen boeken, is het makkelijk aansluiting te vinden binnen de groep. Ieder jaar zien we veel bekende gezichten terug die keer op keer met ons meegaan. De reizen krijgen steeds meer bekendheid, omdat het enthousiasme van de gasten zeer aanstekelijk werkt op anderen.

  • Groepsreizen voor singles en alleengaanden
  • Vakantievierders vanaf 25 jaar
  • Gelijke man/vrouw verhouding
  • Ongedwongen vakanties met een actief karakter

Dynamic Holland biedt reizen aan die verzorgd én betaalbaar zijn. Deze zijn het ideale uitgangspunt voor een ongedwongen en actieve zomervakantie.

Individuele wensen…

Een Dynamic Holland-vakantie is in principe een groepsvakantie, onze kracht is dat wij goed kunnen inspelen op individuele wensen. Heb je wensen in verband met een dieet? Wil je aan bepaalde activiteiten wel of juist niet meedoen? Laat het ons gerust weten, dan zullen wij hier zoveel mogelijk rekening mee houden. Tijdens de reis zijn een aantal activiteiten in de reissom opgenomen, maar daarnaast heb je ook de mogelijkheid om optioneel activiteiten en excursies bij te boeken. Deze kun je ter plekke aan de reisleiding betalen.