Veelgestelde vragen…

Algemeen

Hoe kan ik een reis boeken?

Je kunt onze reizen online boeken via het boekingsformulier in de desbetreffende reis. Liever persoonlijk? Het is ook mogelijk om je reis telefonisch te boeken bij een van onze medewerkers. Wij zijn 7 dagen per week tussen 9:00 en 21:00 uur telefonisch bereikbaar.

Wanneer zie ik de totaalprijs van mijn te boeken reis?
Op de definitieve boekingsbevestiging staat de totaalprijs van jouw geboekte reis vermeld. Je ontvangt de definitieve boekingsbevestiging binnen 2 werkdagen per e-mail. Omdat wij geen boekingskosten of toeslagen hanteren is de reissom gemakkelijk zelf uit te rekenen. Hieronder een aantal rekenvoorbeelden van diverse reissommen.

 

Königsleiten, Oostenrijk
€ 875,00 Standaard reissom
€ 150,00 Optioneel ski- of snowboardles
€ 115,00 Optioneel ski’s en schoenen 3* – 7 dagen
€ 25,00 Optioneel annuleringsverzekering Königsleiten, Oostenrijk

€ 1165,00 Totaal te betalen

La Plagne, Frankrijk
€ 1150,00 Standaard reissom
€ 40,00 Optioneel uitbreiding liftpas naar Paradiski-gebied
€ 150,00 Optioneel 1-persoonskamer toeslag
€ 86,74 Optioneel annuleringsverzekering standaard (6,1% over de gehele reissom incl. extra’s + € 5,00 poliskosten)

€ 1426,74 Totaal te betalen

Wanneer en hoe ontvang ik mijn boekingsbevestiging?
Na het invullen van het boekingsformulier ontvang je een kopie van het formulier in je mailbox. Wij maken je boekingsbevestiging vervolgens binnen 2 werkdagen in orde. Pas wanneer je de officiële boekingsbevestiging van ons hebt ontvangen is de reservering definitief. Je ontvangt deze bevestiging van ons per e-mail.
Wanneer moet de vakantie worden betaald?

Zodra je de boekingsbevestiging van ons hebt ontvangen vragen wij om een directe aanbetaling van € 200,00 (€ 300,00 bij vliegreizen) plus de kosten voor een eventuele annuleringsverzekering. De restant reissom ontvangen wij graag uiterlijk zes weken voor vertrek. Boek je de reis zes weken of minder voor vertrek? Dan vragen wij je de reissom in één keer te betalen.

Overschrijving
Ik zorg zelf dat de (aan-) betaling door mij wordt overgemaakt.

Eenmalige machtiging
Hierbij machtig ik Dynamic Holland om de (aan-) betaling, eventueel vermeerderd met de som van de annuleringsverzekering, van mijn rekening af te schrijven.

Kan ik bij jullie een (annulerings-) verzekering afsluiten?
Annuleringsverzekering
Ja. Het is mogelijk om bij ons een annuleringsverzekering af te sluiten, dit kun je aangeven in het boekingsformulier. De annuleringsverzekering is 6,1 % van de totale reissom + € 5,00 poliskosten. Het dekkingsoverzicht krijg je direct met de boekingsbevestiging meegestuurd.

Ga je naar Königsleiten in Oostenrijk? Dan kun je al een annuleringsverzekering afsluiten voor eenmalig € 25,00. Het dekkingsoverzicht krijg je direct met je boekingsbevestiging meegestuurd.

Reisverzekering
Voor een reisverzekering dien je zelf te zorgen. Een goede reisverzekering is erg belangrijk om financiële risico’s uit te sluiten, bijvoorbeeld in geval van ziekte of een ongeval. Ga dus nooit onverzekerd op reis.

Wanneer ontvang ik de laatste reisinformatie?

Wij versturen ongeveer twee weken voor vertrek de laatste reisinformatie. Hierin staat de reis nog eens duidelijk beschreven inclusief de definitieve vertrektijden. Daarnaast ontvang je een deelnemerslijst met de groepssamenstelling. Hier staan de voornamen, geboortejaren en woonplaatsen van de gasten omschreven.

Wil je liever niet dat jouw naam hierop vermeld wordt, stuur dan even een mailtje naar info@dynamicholland.nl of bel naar 023 553 19 50. Je ontvangt de laatste reisinformatie per e-mail.

Ik ben vegetarisch of heb een allergie. Houden jullie hier rekening mee?
Op veel van onze bestemmingen is het geen probleem om rekening te houden met diverse wensen of allergieën. Het is wel verstandig om dit direct bij je boeking aan te geven. Dit kan bij “overige bijzonderheden”.
Waar kan ik jullie Algemene Voorwaarden vinden?
Je kunt onze Algemene Voorwaarden hier lezen. Onze Algemene Voorwaarden zijn tevens op 12 november 2013 gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel Amsterdam.

De groep

Wat is gemiddelde leeftijd bij jullie reizen?
De doelgroep van SingleSnow bestaat uit singles en alleengaanden vanaf 30 jaar. De meeste gasten zijn tussen de 30 en 49 jaar. Ben je ouder? Geen probleem, je bent van harte welkom.
Bij de indeling van de kamers en / of appartementen wordt rekening gehouden met je leeftijd.
Hoe is de man/vrouw verhouding bij jullie reizen?
Wij streven ernaar om de verhouding van mannen en vrouwen zoveel mogelijk gelijk te houden.
Komen de meeste mensen ook daadwerkelijk alleen?
Ruim 90% van onze gasten boekt de reis alleen. Een enkele keer komt het voor dat mensen samen boeken (broer/zus of vrienden) of elkaar kennen van bijvoorbeeld voorgaande jaren.
Kan ik inzicht krijgen in het aantal boekingen en de groepssamenstelling?

Nee. Het is bij ons niet mogelijk om online het aantal boekingen en de groepssamenstelling van een reis  in te zien. Ben je nieuwsgierig, dan mag je ons natuurlijk altijd bellen.

Groepssamenstelling
Ongeveer twee weken voor vertrek ontvang je, samen met de laatste reisinformatie, een deelnemerslijst met de groepssamenstelling. Hier staan de voornamen, geboortejaren en woonplaatsen van de gasten omschreven. Wil je liever niet dat jouw naam hierop vermeld wordt, stuur dan even een mailtje naar info@dynamicholland.nl of bel naar 023 553 19 50.

Wat voor soort mensen boeken er bij Dynamic Holland?
Iedereen die bij Dynamic Holland boekt gaat alleen op vakantie en is 30 jaar of ouder. Iedereen boekt een wintersportvakantie en houd daarmee van sneeuw. Verder zijn er geen eisen verbonden aan onze doelgroep. Of je nu begin 30 bent of al jaren levenservaring hebt, beginnende of gevorderde wintersporter bent: iedereen is welkom bij ons.
Heeft Dynamic Holland ook een forum?
Dynamic Holland heeft expres geen forum op haar website. Wij zijn van mening dat er door middel van forums voorafgaand aan een reis onbewust groepen in een groep ontstaan. Het leuke van onze groepsreizen is dat iedereen alleen reist en elkaar ontmoet bij de opstapplaats.

Reis & vervoer

Welke opstapplaatsen hanteert Dynamic Holland?

Onze opstapplaatsen zijn afhankelijk van de geboekte reis:

Onze reizen per touringcar naar Königsleiten, Oostenrijk
Voor onze reizen naar Königsleiten, Oostenrijk maken wij gebruik van onze eigen touringcar die jullie zo snel mogelijk naar de sneeuw brengt.

 • 20:00 uur* Amsterdam (NS Station Duivendrecht, Stationsplein 1, 1115 BZ te Duivendrecht)
 • 21:00 uur* Utrecht (NS Station Utrecht Leidsche Rijn, te Leidsche Rijn )
 • 22:30 uur* Eindhoven (P+R Meerhoven, Sliffertsestraat 304, 5657 AS te Eindhoven)

Tijdens schoolvakanties vertrekt de bus vaak een uur eerder. Dit staat ook vermeld in de laatste reisinformatie die je ca. 14 dagen voor vertrek ontvangt.

Overige bestemmingen per touringcar
Voor de overige bestemmingen kun je in ieder geval opstappen in Amsterdam, Utrecht en Eindhoven.
Ca. 14 dagen voor vertrek weten wij of we met een eigen touringcar of een pendeldienst reizen en welke opstapplaatsen hierbij horen. Dit wordt vermeld in de laatste reisinformatie.

Vliegreizen
Onze vliegreizen vertrekken altijd vanaf een Nederlandse luchthaven. Wij proberen altijd de meest gunstige vlucht te boeken qua vliegtijden.

Mede hierom kunnen wij je vooraf niet garanderen vanaf welke luchthaven je vertrekt.
 • Schiphol Airport
 • Rotterdam Airport
 • Eindhoven Airport
Wijzigingen
Het kan zijn dat er meer/minder opstapplaatsen zijn dan vooraf aangegeven of dat er andere vertrektijden worden gehanteerd. Hiervan wordt je uiteraard direct op de hoogte gesteld.
Hoeveel bagage mag ik meenemen?
De hoeveelheid bagage die je mee mag nemen verschilt per reis, namelijk:
Reizen per touringcar
Per persoon mag je  één bagagestuk (liefst een reistas) met kleding, één wintersportuitrusting (deze dient verpakt te zijn in een ski- of snowboardtas, anders kan deze geweigerd worden) en  één stuk handbagage meenemen.

Vliegreizen
De hoeveelheid toegestane bagage is afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij waar wij mee vliegen. Over het algemeen is er één stuk ruimbagage (max. 20 kg) en één stuk handbagage (max. 10 kg) toegestaan. Daarnaast mag je één wintersportuitrusting (max. 15 kg) meenemen.

Krijg ik korting als ik met eigen vervoer reis?

Natuurlijk is het ook mogelijk om op eigen gelegenheid naar de vakantiebestemming te reizen. Je ontvangt dan een korting op de reissom. Hoe hoog deze korting is, is afhankelijk van de reis die je boekt.

Reizen per touringcar
Wanneer je ervoor kiest om géén gebruik te maken van de reis per touringcar, dan ontvang je € 60,00 korting op de reissom.

Wanneer geldt er een meerprijs voor de vliegreis?
De reissom voor onze vliegreizen is gebaseerd tot 6 weken voor vertrek. Daarna kan er eventueel een meerprijs worden gerekend in verband met de actuele prijsstijgingen van vliegtickets.

Het verblijf

Hoe worden de kamers ingedeeld?

De kamers worden ingedeeld op basis van geslacht en leeftijd. Wij proberen je altijd bij iemand van je eigen leeftijd in te delen (zover mogelijk), daarnaast worden mannen en vrouwen altijd gescheiden.

2-persoonskamers
De 2-persoonskamers worden altijd als eerste vergeven, daarna worden de meerpersoonskamers ingedeeld. Wil je een 2-persoonskamer? Wacht dan niet te lang met boeken.

Kan ik ook een 1-persoonskamer boeken?

Bij (bijna) al onze reizen is het mogelijk om een 1-persoonskamer te reserveren. Er zijn echter maar een beperkt aantal 1-persoonskamers beschikbaar per reis. Je kunt je voorkeur aangeven bij je reservering of even telefonisch contact met ons opnemen.

Toeslag
Voor een 1-persoonskamer vragen wij een toeslag vanaf € 150,-. Deze toeslag is afhankelijk van de reis en staat vermeld in de reisbeschrijving.

Kan ik ook een kamer met eigen sanitair boeken?
Bij de meeste reizen zijn kamers met eigen sanitair standaard. In sommige gevallen deel je het sanitair met een kamergenoot op de gang.

Voor onze reizen naar Königsleiten is het ook mogelijk om een 2- of 3-persoonskamer met eigen sanitair te reserveren. Er zijn echter maar een beperkt aantal kamers met sanitair beschikbaar per reis. Je kunt je voorkeur aangeven bij je reservering of even telefonisch contact met ons opnemen.

Kamer met eigen sanitair in Königsleiten
Voor een kamer met sanitair vragen wij een toeslag € 150,- (2-persoons comfortkamer) of € 95,- (3-persoons familiekamer) per persoon.

Kan ik een kamer delen met een bekende?
Wanneer de kamerindeling het toelaat  is het geen probleem om een kamer te delen met een bekende (vriend, vriendin, broer of zus). Je kunt je voorkeur aangeven bij je reservering of even telefonisch contact met ons opnemen.
Is er tijdens de reis ook een (verplicht) avondprogramma?

Naast het skiën en snowboarden worden er ‘s avonds verschillende activiteiten georganiseerd. De reisleiding zorgt gedurende de week voor een aantal leuke extra’s. Natuurlijk is alles geheel vrijblijvend, maar samen met de groep is het wel extra gezellig.

Wat kun je verwachten?
 • Après-ski avond(en)
 • Rodelen
 • Skischoen lopen
 • Quiz-avond
 • Wellness / sauna / zwembad
 • Fakkeltocht met glühwein bij het kampvuur (alleen mogelijk in Königsleiten, Oostenrijk)
 • Slalomwedstrijd met prijsuitreiking (alleen mogelijk in Königsleiten, Oostenrijk)
 • Sterrenwacht (alleen mogelijk in Königsleiten, Oostenrijk)
Let op: het avondprogramma is afhankelijk van de reisbestemming en/of periode.
Eventuele (entree)kosten zijn voor eigen rekening.