Familiereizen Zomer

Eenoudervakanties met een leuke groep families en alleenstaande ouders

Een reis met Dynamic Holland staat voor een ongedwongen zomervakantie met een leuke groep families, eenoudergezinnen en een heleboel gezelligheid. Deze zomer hebben wij weer een leuk aanbod voor jullie samengesteld.

Reisaanbod Familiereizen Zomer

Königsleiten, Oostenrijk

Actief buiten zijn in de zomervakantie. Er is niets leukers voor kinderen. Wandelen langs de Milka-koeien, kayakken in de rivier of mountainbiken. Alles kan in Oostenrijk!

Lagos (Algarve), Portugal

Wil jij met je kinderen graag een actieve zomervakantie aan de Atlantische Oceaan in het najaar? Houden jullie van watersporten en relaxen op het strand? Dan is deze reis precies wat jullie zoeken.


Eenoudervakanties en familievakanties naar de zon vind je bij Dynamic Holland. In de zomervakantie hebben wij voor families en alleenstaande ouders actieve reizen binnen Europa. Onze vakanties zijn kindvriendelijk en hebben altijd een leuk activiteitenprogramma voor kinderen en volwassenen. Deze zomer gaan we weer naar Oostenrijk voor bijvoorbeeld een wandelvakantie met kinderen. Onze vakanties zijn altijd inclusief Royal Class busreis, verblijf in een authentiek Gasthof of luxe hotel op basis van halfpension en verschillende activiteiten. Natuurlijk gaat onze ervaren Nederlandse reisbegeleiding ook altijd mee.