Familiereizen Winter

Wintersportvakantie met een leuke groep (éénouder-) families

Een reis met Dynamic Holland staat voor een ongedwongen wintersportvakantie met een leuke groep families, alleenstaande ouders en een heleboel gezelligheid.

Reisaanbod Familiereizen Winter

Königsleiten, Oostenrijk

Al jaren onze topbestemming, direct aan de piste. Verblijf in een gezellig familie Gasthof met volop activiteiten voor de kinderen.

Königsleiten, Oostenrijk

Met een gezellig groep families sluiten we het seizoen af in de sneeuw. Gaan jullie mee met ons Paasweekend naar ons eigen Gasthof?

S-single-wintersport-dynamic-holland-singlesnow-211

Korting op je vakantie?

Schrijf een leuk reisverslag over jullie (eerste) wintersportvakantie met Dynamic Holland en profiteer direct van € 25,00 korting op je reissom (minimaal 500 woorden).

Meer informatie >

S-eenouder-familie-reizen-dynamic-holland-(24)

Materiaal & Les

Geen zorgen op vakantie of last-minute organiseren? Regel dan je les en huurmateriaal vooraf via ons. Dit gaat snel en gemakkelijk bij je boeking. Wij zorgen vervolgens dat alles voor je klaar staat.

Meer informatie >

S-eenouder-familie-reizen-dynamic-holland-10

Een witte Kerst?

Willen jullie tijdens de feestdagen naar de sneeuw? Ga dan mee met onze Kerstreis. Dit betekent 7 dagen volop genieten van de sneeuw en gezelligheid in het Gasthof.

Meer informatie >


Familiereizen en eenoudervakanties naar de sneeuw vind je bij Dynamic Holland. Wij bieden gezellige wintersportvakanties voor ouders met kinderen naar Oostenrijk. Als alleenstaande ouder op vakantie met de kinderen is natuurlijk spannend, maar niet wanneer je in groepsverband met andere ouders gaat. Onze wintersportvakanties zijn altijd inclusief Royal Class busreis, verblijf in een gezellig gasthof of hotel op basis van halfpension, een 7-daagse skipas en natuurlijk onze eigen Nederlandse reisbegeleiding.