Kwaliteit & Garanties

Dynamic Holland heeft garanties hoog in het vaandel staan. Om deze garanties te kunnen bieden zijn wij onder andere aangesloten bij de volgende organisaties.

SGR logo200x200

SGR

Dynamic Holland is aangesloten bij de Stichting Garantiefondsen Reisgelden (SGR). De SGR is een organisatie die garant staat voor jouw vooruitbetaalde reissom(men). Mocht onze organisatie onverhoopt in financiële problemen komen dan zorgen zij ervoor dat jij jouw geld terug krijgt. Wel zo’n veilig idee. Je kunt onze SGR inschrijving vinden onder het inschrijfnummer 3420. Kijk voor meer informatie op www.sgr.nl/garantieregeling.

SKTB Logo200x200

SKTB

Voor onze vakanties werken wij uitsluitend samen met erkende touringcarbedrijven. De organisaties waar wij mee samenwerken zijn áltijd aangesloten bij de Stichting Keurmerk Touringcarbedrijf (SKTB). Deze stichting staat garant voor de kwaliteit en veiligheid van busreizen en worden jaarlijks opnieuw toegekend aan touringcarbedrijven. Op deze manier zorgen wij ervoor dat je door ervaren chauffeurs en goede bussen op een snelle, maar vooral veilige manier naar je bestemming wordt gebracht.

sbb-beeldmerk

SBB-erkend leerbedrijf

Dynamic Holland is een SBB-erkend leerbedrijf voor beroepsonderwijs. Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) is de schakel tussen het beroepsonderwijs en het bedrijfsleven. SBB heeft drie kernwaarden: verbindend, adaptief en kundig. Jaarlijks hebben wij vanaf september tot medio maart / april een stageplaats beschikbaar voor een enthousiaste, leergierige student.