Dynamic Holland is al 30 jaar dé specialist in actieve groepsreizen. Van oorsprong organiseerde Dynamic Holland vakanties voor gasten uit de familie- en vriendenkring. Voor een aantrekkelijke prijs bezorgden wij hen een fantastische reis. Al snel raakten andere vakantiegangers geïnteresseerd in de sfeer en het concept van Dynamic Holland en kreeg de organisatie een echt bestaansrecht.

Vakanties voor elke doelgroep

Inmiddels is Dynamic Holland uitgegroeid tot een brede reisorganisatie voor diverse doelgroepen. Wij organiseren in de winter groepsreizen voor single en alleengaande 30plussers en jongeren. Daarnaast hebben wij in de zomer een gevarieerd reisaanbod voor singles en alleengaanden. Dus wil je niet alleen op vakantie, sluit dan aan bij één van onze ongedwongen groepsreizen.

Volledig verzorgde reizen

Alle reizen van Dynamic Holland zijn volledig verzorgd. Denk hierbij aan de reis per Royal Class touringcar, verblijf op basis van halfpension en altijd een 7-daagse liftpas inbegrepen in de reissom. Bij de individuele reisbeschrijvingen staat verder precies wat er wel en wat niet is inbegrepen bij de reissom. Uitgaven als lunch en drankjes, verzekeringen en andere persoonlijke uitgaven zijn voor eigen rekening.

Wij garanderen:

  • Ongedwongen groepsreizen voor jouw doelgroep
  • Gelijke man/vrouw verhouding
  • Volledig verzorgde reizen
  • Altijd enthousiaste Nederlandse reisbegeleiding
  • Veelal gegarandeerd vertrek
  • Dagelijks telefonisch bereikbaar van 09.00 tot 21.00 uur

Het kenmerk van Dynamic Holland is een ongedwongen vakantie met veel vrijheid, waar de organisatorische zaken je uit handen worden genomen. Daarnaast onderscheiden wij ons door de persoonlijke omgang met de gasten. De reisleiding creëert een sfeer waarin alle gasten, jong of oud, zich ‘thuis’ voelen. Ook voor de begeleiding van onze ski- en snowboardlessen maken wij gebruik van onze eigen Nederlandse leraren.

Ons team

Wij zijn Sylvia en Noortje. Samen verzorgen wij jullie vakantie. Je kunt ons altijd bellen of mailen voor aanvullende informatie over een bestemming, de groepssamenstelling, de leeftijden, en alles wat met de reis te maken heeft. Ons werk geeft veel voldoening als jullie vakantie geslaagd is. Zelf houden we ook veel van reizen en wintersport. Sylvia is jarenlang standplaats hostess geweest en Noortje kiest voor lange verre reizen. Tijdens de winter kun je ons zeker langs zien komen op een piste in de Alpen. Gedurende het seizoen zoeken we zelf ook de verse sneeuw op. Nogmaals, bel of mail ons als je iets wilt weten.

Onze reisbegeleiding

Onze reizen worden begeleid door enthousiaste reisleiders die zich vrijwillig, maximaal inzetten voor jouw vakantie. Vaak zijn dit actieve (winter-) sporters die een opleiding volgen of ergens anders een baan hebben. Zij zijn redelijk op de hoogte van de bestemming, beschikken over ervaring in de omgang met groepen en zijn sterk in organiseren en improviseren. Onze mensen volgen allemaal onze interne opleidingsweek, voordat zij als volwaardig reisleider en/of skileraar aan de slag gaan.

Het kenmerk van Dynamic Holland is een ongedwongen vakantie met veel vrijheid. Wij onderscheiden ons door de persoonlijke omgang met de gasten en zorgen dat alle organisatorische zaken je uit handen worden genomen. De reisleiding creëert een sfeer waarin alle gasten, jong of oud, zich ‘thuis’ voelen.