Waarom Dynamic Holland?

Dynamic Holland is al 30 jaar dé specialist in actieve groepsreizen. Van oorsprong organiseerde Dynamic Holland vakanties voor gasten uit de familie- en vriendenkring. Voor een aantrekkelijke prijs bezorgden wij hen een fantastische reis. Al snel raakten andere vakantiegangers geïnteresseerd in de sfeer en het concept van Dynamic Holland en kreeg de organisatie een echt bestaansrecht.

Vakanties voor elke doelgroep
Inmiddels is Dynamic Holland uitgegroeid tot een brede reisorganisatie voor diverse doelgroepen. Wij organiseren in de winter groepsreizen voor single en alleengaande 30plussers, jongeren en (éénouder) families. Daarnaast hebben wij in de zomer een gevarieerd reisaanbod voor singles en alleengaanden. Dus wil je niet alleen op vakantie, sluit dan aan bij één van onze ongedwongen groepsreizen.

Singles en alleengaandenActieve zomer- en wintersportreizen voor single en alleengaande 30plussers
JongerenSnowCamps voor jongeren tussen de 14 en 23 jaar
(Eénouder) FamiliereizenWintersportreizen voor (éénouder) families

Volledig verzorgde reizen
Alle reizen van Dynamic Holland zijn volledig verzorgd. Denk hierbij aan de reis per Royal Class touringcar of vliegtuig, verblijf op basis van halfpension en altijd een 7-daagse liftpas inbegrepen in de reissom. Bij de individuele reisbeschrijvingen staat verder precies wat er wel en wat niet is inbegrepen bij de reissom. Uitgaven als lunch en drankjes, verzekeringen en andere persoonlijke uitgaven zijn voor eigen rekening.

Wij garanderen:

  • Ongedwongen groepsreizen voor jouw doelgroep
  • Gelijke man/vrouw verhouding
  • Volledig verzorgde reizen
  • Inclusief verblijf op basis van halfpension
  • Inclusief reis per Royal Class touringcar of vliegtuig
  • Inclusief 7-daagse liftpas
  • Altijd enthousiaste Nederlandse reisbegeleiding
  • Gegarandeerd vertrek

Het kenmerk van Dynamic Holland is een ongedwongen vakantie met veel vrijheid, waar de organisatorische zaken je uit handen worden genomen. Daarnaast onderscheiden wij ons door de persoonlijke omgang met de gasten. De reisleiding creëert een sfeer waarin alle gasten, jong of oud, zich ‘thuis’ voelen. Ook voor de begeleiding van onze ski- en snowboardlessen maken wij gebruik van onze eigen Nederlandse leraren.