Veelgestelde vragen…

Algemeen

Hoe kan ik een SnowCamp boeken?
Je kunt onze reizen online boeken via het boekingsformulier in de desbetreffende reis.
Liever persoonlijk?
Het is ook mogelijk om je SnowCamp telefonisch te boeken bij een van onze medewerkers.
Wanneer zie ik de totaalprijs van mijn te boeken reis?

In ons huidige boekingssysteem is het niet mogelijk om de totaalprijs van jouw te boeken reis in te zien. Dit is pas zichtbaar op de definitieve boekingsbevestiging die je van ons binnen 2 werkdagen per e-mail ontvangt. Omdat wij geen boekingskosten of toeslagen hanteren is de reissom wel makkelijk zelf uit te rekenen. Hieronder een aantal rekenvoorbeelden van diverse reissommen.

SnowCamp Kerst (23/12/2016- 31/12/2016)
€   795,00   Standaard reissom
€   109,00   Optioneel ski’s en schoenen – 6/7 dagen

€   904,00   Totaal te betalen

SnowCamp Krokusvakantie (17/02/2017 – 26/02/2017)
€   850,00   Standaard reissom
€     75,00   Volwassenen toeslag (geboren in 1997 of eerder)
€     61,43   Optioneel annuleringsverzekering
(6,1% over de gehele reissom incl. extra’s + € 5,00 poliskosten)
€   986,43   Totaal te betalen
Wanneer en hoe ontvang ik mijn boekingsbevestiging?
Binnen 2 werkdagen
Na het invullen van het boekingsformulier ontvang je een kopie van het formulier in je mailbox. Wij maken je boekingsbevestiging vervolgens binnen 2 werkdagen in orde. Pas wanneer je de officiële boekingsbevestiging van ons hebt ontvangen is de reservering definitief. Je ontvangt deze bevestiging van ons per e-mail.
Wanneer moet mijn SnowCamp worden betaald?

Zodra je de boekingsbevestiging van ons hebt ontvangen vragen wij om een directe aanbetaling van € 200,00 (€ 300,00 bij vliegreizen) plus de kosten voor een eventuele annuleringsverzekering. De restant reissom ontvangen wij graag uiterlijk zes weken voor vertrek. Boek je de reis zes weken of minder voor vertrek? Dan vragen wij je de reissom in één keer te betalen.

Overschrijving
Ik zorg zelf dat de (aan-) betaling door mij wordt overgemaakt.

Eenmalige machtiging
Hierbij machtig ik Dynamic Holland om de (aan-) betaling, eventueel vermeerderd met de som van de annuleringsverzekering, van mijn rekening af te schrijven.

Kan ik bij jullie een (annulerings-) verzekering afsluiten?
Annuleringsverzekering
Ja. Het is mogelijk om bij ons een annuleringsverzekering af te sluiten, dit kun je aangeven in het boekingsformulier. De annuleringsverzekering is 6,1 % van de totale reissom + € 5,00 poliskosten. Het dekkingsoverzicht krijg je direct met de boekingsbevestiging meegestuurd.

Ga je naar Königsleiten in Oostenrijk? Dan kun je al een annuleringsverzekering afsluiten voor eenmalig € 25,00. Het dekkingsoverzicht krijg je direct met je boekingsbevestiging meegestuurd. Dit geldt niet voor de vliegreizen naar Königsleiten in Oostenrijk.

Reisverzekering
Voor een reisverzekering dien je zelf te zorgen. Een goede reisverzekering is erg belangrijk om financiële risico’s uit te sluiten, bijvoorbeeld in geval van ziekte of een ongeval. Ga dus nooit onverzekerd op reis.

Wanneer ontvang ik de laatste reisinformatie?
Ca. 14 dagen voor vertrek
Wij versturen ongeveer twee weken voor vertrek de laatste reisinformatie. Hierin staat de reis nog eens duidelijk beschreven inclusief de definitieve vertrektijden. Daarnaast ontvang je een deelnemerslijst met de groepssamenstelling. Hier staan de voornamen, geboortejaren en woonplaatsen van de gasten omschreven. Wil je liever niet dat jouw naam hierop vermeld wordt, stuur dan even een mailtje naar info@dynamicholland.nl of bel naar 023 553 19 50. Je ontvangt de laatste reisinformatie per e-mail.
Ik ben vegetarisch of heb een allergie. Houden jullie hier rekening mee?
Op veel van onze bestemmingen is het geen probleem om rekening te houden met diverse wensen of allergieën.
Het is wel verstandig om dit direct bij je boeking aan te geven. Dit kan bij “overige bijzonderheden”.
Waar kan ik jullie Algemene Voorwaarden vinden?
Je kunt onze Algemene Voorwaarden hier vinden.
Onze Algemene Voorwaarden zijn tevens op 12 november 2013 gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel Amsterdam.

De groep

Wat is gemiddelde leeftijd bij jullie reizen?
De doelgroep van SnowMania bestaat uit jongeren tussen de 14 en 23 jaar en tussen de 20 en 30 jaar. Dit is afhankelijk van de bestemming. Bij de indeling van de kamers wordt rekening gehouden met je leeftijd.
Hoe is de jongens/meiden verhouding bij jullie reizen?
Wij streven ernaar om de verhouding van jongens en meiden zoveel mogelijk gelijk te houden.
Kennen de jongeren elkaar?
De meeste jongeren gaan alleen mee op SnowCamp. Een enkele keer zijn er vrienden die meegaan of broer en zus.
Kan ik inzicht krijgen in het aantal boekingen en de groepssamenstelling?
Nee. Het is (nog) niet mogelijk om online het aantal boekingen en de groepssamenstelling van een reis  in te zien. Je kunt natuurlijk ook even contact opnemen met kantoor.
Groepssamenstelling
Ongeveer twee weken voor vertrek ontvang je, samen met de laatste reisinformatie, een deelnemerslijst met de groepssamenstelling. Hier staan de voornamen, geboortejaren en woonplaatsen van de gasten omschreven. Wil je liever niet dat jouw naam hierop vermeld wordt, stuur dan even een mailtje naar info@dynamicholland.nl of bel naar 023 553 19 50.

Reis & vervoer

Welke opstapplaatsen hanteren jullie?

Voor onze busreizen kun je kiezen voor de opstapplaatsen Amsterdam, Utrecht en Eindhoven. De bus vertrekt eind van de middag, begin van de avond vanuit Amsterdam via de verschillende opstapplaatsen richting Oostenrijk.

Het kan zijn dat er meer opstapplaatsen worden toegevoegd of andere vertrektijden worden gehanteerd, dit is afhankelijk van de reis die je boekt. Hiervan wordt je uiteraard op de hoogte gesteld.

Hoeveel bagage mag ik meenemen in de bus?
Per persoon mag je  één bagagestuk (liefst een reistas) met kleding, één wintersportuitrusting (deze dient verpakt te zijn in een ski- of snowboardtas, anders kan deze geweigerd worden) en  één stuk handbagage meenemen.
Krijg ik korting als ik met eigen vervoer reis?
Ja, wanneer je ervoor kiest om  op eigen gelegenheid naar de bestemming af te reizen dan ontvang je € 60,00 korting op de reissom.

Het verblijf

Met hoeveel mensen slaap ik op een kamer?

Tijdens het Snowcamp verblijf je meestal op een kamer voor 4 tot 6 personen. De kamers worden ingedeeld op basis van geslacht en zoveel mogelijk naar leeftijd.

Kan ik een kamer delen met een vriend of vriendin?

Wanneer de kamerindeling het toelaat  is het geen probleem om een kamer te delen met een bekende (vriend, vriendin, broer of zus). Je kunt je voorkeur aangeven bij je boeking of even telefonisch contact met ons opnemen.