Onze doelgroep…

SnowMania is dé specialist in jongerenreizen naar de sneeuw. Speciaal voor jongeren tussen de 14 en 23 jaar hebben wij de vetste SnowCamps naar Oostenrijk.

  • SnowCamps voor jongeren – Leeftijden tussen de 14 en 23 jaar en 20 en 30 jaar
  • Altijd een jongeren accommodatie op een top bestemming – direct aan de piste
  • Meestal inclusief ontbijt, lunch(pakket) en diner
  • Inclusief 6-daagse liftpas
  • Gemiddeld 30 – 50 fanatieke wintersporters per week
  • Enthousiaste Nederlandse SnowManiastaff
  • Altijd gegarandeerd vertrek!

Sta je het liefst op je board of ski’s in de sneeuw of wil je het graag leren? Dan ben je bij SnowMania op de juiste plek. Wij verzorgen je SnowCamp vanaf het moment dat je in vertrekt tot je weer thuis komt. Sneeuw, vrienden en gezelligheid: we maken er een fantastische vakantie van!

SNOWMANIA // 14-23 JAAR

Voor de SnowCamps naar Saalbach-Hinterglemm geldt de leeftijdscategorie van 14 tot 23 jaar. Gedurende de SnowCamps trekt de hele groep met elkaar op. Samen ontbijten, samen de piste op en gezellig samen dineren. Alleen met betrekking tot de après-ski maken wij onderscheid in twee leeftijdscategorieën.

Leeftijd tussen de 14 en 17 jaar
De SnowCamps van SnowMania zijn redelijk vrijblijvend. Bijna alles mag, maar wel in overleg met onze enthousiaste staff. Deze leeftijdscategorie gaat onder begeleiding van de SnowMania staff een aantal avonden in de week mee naar de après-ski.

Leeftijd tussen de 18 en 23 jaar
Ben jij 18 jaar of ouder, dan kun je met leeftijdsgenoten lekker op pad. Een goede avond après-ski mag natuurlijk niet aan je wintersport ontbreken, maar houd de reisleiding wel even op de hoogte van jullie activiteiten. Wil je meer weten over onze regels gedurende onze SnowCamps, kijk dan even onder ‘de reis‘.

Ben je geboren in 1997 of eerder en ga je met één van onze SnowCamps mee? Dan betaal je een toeslag van € 75,- omdat je een liftpas voor volwassenen nodig hebt.

SnowMania // 20 en 30 jaar

Leeftijd tussen de 20 en 30 jaar
Ben je tussen de 20 en 30 jaar, ben je niet gebonden aan de schoolvakanties en vind je het leuker om met een groep op wintersport te gaan dan alleen? Dan zijn er bij SnowMania altijd leeftijdsgenoten te vinden. Tijdens de 20-30 reizen, die samen met SingleSnow (30Plus) worden uitgevoerd, vertrek je richting de sneeuw met een leuke groep gelijkgestemde die allemaal met hetzelfde gemeen hebben: skiën/snowboarden, après-skiën en nieuwe mensen leren kennen.