Onze aanbiedingen

Altijd € 25,00 korting // Bij Dynamic Holland krijg je altijd € 25,00 korting op je reissom als je een leuk reisverslag schrijft. Jouw ervaringen en voorpret delen wij graag met onze  gasten. Heb jij al jarenlang ervaring met onze SnowCamps? Of ga je juist voor het eerst met ons mee? Laat ons dan weten waarom je voor ons kiest en maak andere gasten enthousiast.

Je kunt je reisverslag insturen naar info@dynamicholland.nl (minimaal 500 woorden, 1x korting per boeking).

Onze actieweken

16.12.2016 | PLUSWEEK – KÖNIGSLEITEN

Zoals je van ons gewend bent is de eerste week van het seizoen de plusweek. Een extra uitgebreide week waarin je dagelijks de keuze uit twee verschillende lunchgerechten hebt en twee drankjes bij het diner krijgt.

*keuze uit 2 stuks bier, fris of wijn en koffie of thee.

Periode vrijdag 16 december 2016 – zondag 25 december 2016
Bestemming Gasthof Edelweisshaus, Königsleiten, Oostenrijk
Inclusief Royal Class touringcar, 7 overnachtingen op basis van halfpension, dagelijks keuze uit twee lunchgerechten, dagelijks keuze uit 2 drankjes bij het diner en koffie of thee, 7-daagse liftpas voor het gehele Zillertal en Nederlandse reisbegeleiding
Prijs 
€ 800,-
Boeken? 
Klik hier

13.01.2017 | SKISAFARI – KÖNIGSLEITEN

Wil jij optimaal gebruik maken van de piste-mogelijkheden in de Zillertal Arena? Kies dan voor de Skisafari-week in Königsleiten, Oostenrijk. Tijdens deze week verdelen we onze piste-kilometers namelijk over maar liefst vier verschillende topbestemmingen. We bezoeken deze week Mayrhofen, Hoch Fügen, de Hintertux gletsjer en natuurlijk ons eigen Zillertal Arena (onder voorbehoud van het weer). De skisafari-weken zijn ideaal voor wintersporters die al eerder in Königsleiten zijn geweest en op zoek zijn naar een uitdagende afwisseling. Deze week is inclusief een 7-daagse liftpas voor de gehele Zillertal en transfers van- en naar de diverse wintersportgebieden.

Periode vrijdag 13 januari 2017 – zondag 22 januari 2017
Bestemming Gasthof Edelweisshaus, Königsleiten, Oostenrijk
Inclusief Royal Class touringcar, 7 overnachtingen op basis van halfpension, 7-daagse liftpas voor het gehele Zillertal, gratis skisafari met gids en Nederlandse reisbegeleiding
Prijs 
€ 875,-
Boeken? 
Klik hier