Onze team…

Wij zijn Sylvia, Noortje en Daisy. Samen verzorgen wij jullie vakantie. Je kunt ons altijd bellen of mailen voor aanvullende informatie over een bestemming, de groepssamenstelling, de leeftijden, en alles wat met de reis te maken heeft. Ons werk geeft veel voldoening als jullie vakantie geslaagd is. Zelf houden we ook veel van reizen en wintersport. Sylvia is jarenlang standplaats hostess geweest, Daisy zit graag een heel seizoen in de sneeuw en Noortje kiest voor lange verre reizen. Tijdens de winter kun je ons zeker langs zien komen op een piste in de Alpen. Want begin december, medio maart en begin april zoeken we zelf ook de verse sneeuw op. Nogmaals, bel of mail ons als je iets wilt weten.

SingleSnow-DynamicHolland-ons-team-1

Onze reisleiding…

Onze reizen worden begeleid door enthousiaste reisleiders die zich vrijwillig, maximaal inzetten voor jouw vakantie. Vaak zijn dit actieve (winter-) sporters die een opleiding volgen of ergens anders een baan hebben. Zij zijn redelijk op de hoogte van de bestemming, beschikken over ervaring in de omgang met groepen en zijn sterk in organiseren en improviseren. Onze mensen volgen allemaal onze interne opleidingsweek, voordat zij als volwaardig reisleider en/of skileraar aan de slag gaan.

Het kenmerk van Dynamic Holland is een ongedwongen vakantie met veel vrijheid. Wij onderscheiden ons door de persoonlijke omgang met de gasten en zorgen dat alle organisatorische zaken je uit handen worden genomen. De reisleiding creëert een sfeer waarin alle gasten, jong of oud, zich ‘thuis’ voelen. Ook voor de begeleiding van onze ski- en snowboardlessen maken wij gebruik van onze eigen Nederlandse leraren.