Dynamic Holland is de trotse eigenaar van Gasthof Edelweisshaus in Königsleiten, Oostenrijk. Ons Gasthof ligt op ruim 1600 meter hoogte in het gezellige dorp Königsleiten, middenin het Zillertal in Oostenrijk. Met de piste naast de deur en de Dorfbahn-gondel op slechts 50 meter afstand is dit een fantastische ligging voor je wintersportvakantie. De moderne gondel brengt je in 8 minuten naar de top van het gebied (2300 meter) waar het pisteplezier kan beginnen.

Het motto van het team is: “Wij zijn geen 5-sterren accommodatie, maar we bezorgen iedereen een 5-sterren vakantie”.

Het gezellige Gasthof Edelweisshaus is dé thuisbasis voor de Dynamic Holland-reizen. Wekelijks komen hier groepen van ca. 30 tot 60 gasten voor een onvergetelijke wintersportvakantie. In het Gasthof staat de gezellige huisbar centraal. Middenin het restaurant komt iedereen na een lange dag op de piste bij elkaar voor een lekkere borrel.

Tot zonsondergang is het heerlijk vertoeven op een van de loungebanken op het zonneterras met panoramisch uitzicht. Je verblijf is op basis van halfpension: ’s ochtends staat er een uitgebreid ontbijtbuffet voor je klaar en ’s avonds serveren de Nederlandse koks een 3-gangenmaaltijd met uitgebreid saladebuffet.