Veelgestelde vragen…

Algemeen

Hoe kan ik een reis boeken?

Je kunt onze reizen online boeken via het boekingsformulier in de desbetreffende reis.

Liever persoonlijk?
Het is ook mogelijk om je reis telefonisch te boeken bij een van onze medewerkers.
Wanneer zie ik de totaalprijs van mijn te boeken reis?
In ons huidige boekingssysteem is het helaas niet mogelijk om de totaalprijs van jouw te boeken reis in te zien. Dit is pas zichtbaar op de definitieve boekingsbevestiging die je van ons binnen 2 werkdagen per e-mail ontvangt.
Omdat wij geen boekingskosten of toeslagen hanteren is de reissom wel makkelijk zelf uit te rekenen.
Wanneer en hoe ontvang ik mijn boekingsbevestiging?
Na het invullen van het boekingsformulier ontvang je een kopie van het formulier in je mailbox. Wij maken je boekingsbevestiging vervolgens binnen 2 werkdagen in orde. Pas wanneer je de officiële boekingsbevestiging van ons hebt ontvangen is de reservering definitief. Je ontvangt deze bevestiging van ons per e-mail.
Wanneer moet de vakantie worden betaald?

Zodra je de boekingsbevestiging van ons hebt ontvangen vragen wij om een directe aanbetaling van € 200,00 (€ 300,00 bij vliegreizen) plus de kosten voor een eventuele annuleringsverzekering. De restant reissom ontvangen wij graag uiterlijk zes weken voor vertrek. Boek je de reis zes weken of minder voor vertrek? Dan vragen wij je de reissom in één keer te betalen.

Overschrijving
Ik zorg zelf dat de (aan-) betaling door mij wordt overgemaakt.

Eenmalige machtiging
Hierbij machtig ik Dynamic Holland om de (aan-) betaling, eventueel vermeerderd met de som van de annuleringsverzekering, van mijn rekening af te schrijven.

Kan ik bij jullie een (annulerings-) verzekering afsluiten?
Annuleringsverzekering
Ja. Het is mogelijk om bij ons een annuleringsverzekering af te sluiten, dit kun je aangeven in het boekingsformulier. De annuleringsverzekering is 6,1 % van de totale reissom + € 5,00 poliskosten. Het dekkingsoverzicht krijg je direct met de boekingsbevestiging meegestuurd.

Ga je naar Königsleiten in Oostenrijk? Dan kun je al een annuleringsverzekering afsluiten voor eenmalig € 25,00. Het dekkingsoverzicht krijg je direct met je boekingsbevestiging meegestuurd. Dit geldt niet voor de vliegreizen naar Königsleiten in Oostenrijk.

Reisverzekering
Voor een reisverzekering dien je zelf te zorgen. Een goede reisverzekering is erg belangrijk om financiële risico’s uit te sluiten, bijvoorbeeld in geval van ziekte of een ongeval. Ga dus nooit onverzekerd op reis.

Wanneer ontvang ik de laatste reisinformatie?

Ca. 14 dagen voor vertrek
Wij versturen ongeveer twee weken voor vertrek de laatste reisinformatie. Hierin staat de reis nog eens duidelijk beschreven inclusief de definitieve vertrektijden. Daarnaast ontvang je een deelnemerslijst met de groepssamenstelling. Hier staan de voornamen, geboortejaren en woonplaatsen van de gasten omschreven. Wil je liever niet dat jouw naam hierop vermeld wordt, stuur dan even een mailtje naar info@dynamicholland.nl of bel naar 023 553 19 50. Je ontvangt de laatste reisinformatie per e-mail.

Ik ben vegetarisch of heb een allergie. Houden jullie hier rekening mee?
Op veel van onze bestemmingen is het geen probleem om rekening te houden met diverse wensen of allergieën. Het is wel verstandig om dit direct bij je boeking aan te geven. Dit kan bij “overige bijzonderheden”.
Waar kan ik jullie Algemene Voorwaarden vinden?
Je kunt onze Algemene Voorwaarden hier lezen. Onze Algemene Voorwaarden zijn tevens op 12 november 2013 gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel Amsterdam.

De groep

Kan ik inzicht krijgen in het aantal boekingen en de groepssamenstelling?

Nee. Het is helaas (nog) niet mogelijk om online het aantal boekingen en de groepssamenstelling van een reis  in te zien. Voor al onze reizen maken wij een evenement aan op onze Facebook-pagina. Hier kun je je aanmelden voor een bepaalde reis en in contact komen met mede reizigers. Je kunt natuurlijk ook even contact opnemen met kantoor.

Groepssamenstelling
Ongeveer twee weken voor vertrek ontvang je, samen met de laatste reisinformatie, een deelnemerslijst met de groepssamenstelling. Hier staan de voornamen, geboortejaren en woonplaatsen van de gasten omschreven. Wil je liever niet dat jouw naam hierop vermeld wordt, stuur dan even een mailtje naar info@dynamicholland.nl of bel naar 023 553 19 50.

Heeft Dynamic Holland ook een forum?
Dynamic Holland heeft expres geen forum op haar website. Wij zijn van mening dat er door middel van forums voorafgaand aan een reis onbewust groepen in een groep ontstaan. Het leuke van onze groepsreizen is dat iedereen alleen reist en elkaar ontmoet bij de opstapplaats. Wil je écht graag vooraf in contact komen met medereizigers dan kan dit via de evenementen op onze Facebook-pagina.

Reis & vervoer

Welke opstapplaatsen hanteert Dynamic Holland?

Voor onze busreizen hanteren wij de volgende opstapplaatsen :

  • Amsterdam
  • Utrecht
  • Rotterdam
  • Prinsenbeek
  • Eindhoven
  • Nederweert
  • Heerlen

Ca. 14 dagen voor vertrek weten wij hoelaat de bussen vertrekken en welke exacte opstapplaatsen hierbij horen. Dit wordt vermeld in de laatste reisinformatie.

Wijzigingen
Het kan zijn dat er meer/minder opstapplaatsen zijn dan vooraf aangegeven of dat er andere vertrektijden worden gehanteerd. Hiervan wordt je uiteraard direct op de hoogte gesteld.
Hoeveel bagage mag ik meenemen?
Per persoon mag je  één bagagestuk (liefst een reistas) met kleding en  één stuk handbagage meenemen.
Krijg ik korting als ik met eigen vervoer reis?

Wanneer je ervoor kiest om géén gebruik te maken van de busreis, dan ontvang je € 60,00 korting op de reissom.

Het verblijf

Werken jullie ook met kinderkorting?

Kinderen tot 14 jaar krijgen €50,00 korting op de zomer familiereizen van Dynamic Holland.

Kan ik ook een kamer met eigen sanitair boeken?
Voor onze reizen naar Königsleiten is het ook mogelijk om een kamer met eigen sanitair te reserveren. Er zijn echter maar een beperkt aantal kamers met sanitair beschikbaar per reis. Je kunt je voorkeur aangeven bij je reservering of even telefonisch contact met ons opnemen.

Kamer met eigen sanitair in Königsleiten
Voor een kamer met sanitair vragen wij een toeslag € 75,00 per persoon (€ 60,00 voor kinderen tot 14 jaar).