Algemeen

Hoe kan ik een reis boeken?

Je kunt onze reizen online boeken via het boekingsformulier in de desbetreffende reis. Liever persoonlijk? Het is ook mogelijk om je reis telefonisch te boeken bij een van onze medewerkers.

Wanneer zie ik de totaalprijs van de reis?

In ons huidige boekingssysteem is het nog niet mogelijk om de totaalprijs van jouw te boeken reis in te zien. Dit is pas zichtbaar op de definitieve boekingsbevestiging die je van ons binnen 2 werkdagen per e-mail ontvangt. Omdat wij geen boekingskosten of toeslagen hanteren is de reissom wel makkelijk zelf uit te rekenen op basis van eventueel bijgeboekte extra’s.

Wanneer en hoe ontvang ik mijn boekingsbevestiging?

Na het invullen van het boekingsformulier ontvang je een kopie van het formulier in je mailbox. Wij maken je boekingsbevestiging vervolgens binnen 2 werkdagen in orde. Pas wanneer je de officiële boekingsbevestiging van ons hebt ontvangen is de reservering definitief. Je ontvangt deze bevestiging van ons per e-mail.

Wanneer moet de vakantie betaald worden?

Zodra je de boekingsbevestiging van ons hebt ontvangen vragen wij om een directe aanbetaling van € 200 (€ 300 bij vliegreizen) plus de kosten voor een eventuele annuleringsverzekering. De restant reissom ontvangen wij graag uiterlijk zes weken voor vertrek. Boek je de reis binnen zes weken voor vertrek? Dan vragen wij je de reissom in één keer te betalen.

Betaalwijze

  • Overschrijving: Je zorgt zelf dat de (aan-) betaling wordt overgemaakt.
  • Eenmalige machtiging: Hierbij machtig je Dynamic Holland om de (aan-) betaling, eventueel vermeerderd met de som van de annuleringsverzekering, van jouw rekening af te schrijven.

Kan ik bij jullie een (annulerings-) verzekering afsluiten?

Ja. Het is mogelijk om bij ons een annuleringsverzekering bij je reis af te sluiten. Dit kun je aangeven in het boekingsformulier. De annuleringsverzekering bedraagt 6,1 % van de totale reissom + € 5 poliskosten. Het dekkingsoverzicht krijg je direct met de boekingsbevestiging meegestuurd.

Ga je naar Königsleiten in Oostenrijk? Dan kun je al een annuleringsverzekering afsluiten voor eenmalig € 25. Ook hiervan krijg je het dekkingsoverzicht direct met je boekingsbevestiging meegestuurd.

Voor een reisverzekering dien je zelf te zorgen. Een goede reisverzekering is erg belangrijk om financiële risico’s uit te sluiten, bijvoorbeeld in geval van ziekte of een ongeval. Ga dus nooit onverzekerd op reis.

Wanneer ontvang ik de laatste reisinformatie?

Wij versturen ongeveer twee weken voor vertrek de laatste reisinformatie. Hierin staat de reis nog eens duidelijk beschreven inclusief de definitieve vertrektijden. Daarnaast ontvang je een deelnemerslijst met de groepssamenstelling. Hier staan de voornamen, geboortejaren en woonplaatsen van de gasten omschreven. Wil je liever niet dat jouw naam hierop vermeld wordt? Neem dan even contact met ons op. Je ontvangt de laatste reisinformatie per e-mail.

Ik ben vegetarisch of heb een allergie. Houden jullie hier rekening mee?

Op veel van onze bestemmingen is het geen probleem om rekening te houden met diverse wensen of allergieën. Het is wel verstandig om dit direct bij je boeking aan te geven. Dit kan bij “overige bijzonderheden”.

Waar kan ik jullie Algemene Voorwaarden vinden?

Je kunt onze Algemene Voorwaarden op de volgende pagina inzien.

De groep

Heeft Dynamic Holland ook een forum?

Wij hebben bewust geen forum op onze website. Wij zijn van mening dat er door middel van forums voorafgaand aan een reis onbewust groepen in een groep ontstaan. Het leuke van onze groepsreizen is dat iedereen alleen reist en elkaar ontmoet bij de opstapplaats.

Kan ik inzicht krijgen in het aantal boekingen en de groepssamenstelling?

Ja, dat kan! Via de knop ‘Groepsinfo’ bij een reis kun je zien wat de huidige samenstelling is van de groep.

Reis & vervoer

Welke opstapplaatsen hanteert Dynamic Holland?

Onze opstapplaatsen verschillen per bestemming:

Touringcarreizen naar Königsleiten
Naar Königsleiten in Oostenrijk reizen wij altijd met onze eigen touringcar. Vanuit Nederland rijden wij rechtstreeks en supersnel naar de sneeuw.

  • 19:00 uur* vanuit Amsterdam (NS Station Duivendrecht, Stationsplein 1, 1115 BZ te Duivendrecht)
  • 20:00 uur* vanuit Utrecht (NS Station Utrecht Leidsche Rijn, te Leidsche Rijn)
  • 21:30 uur* Eindhoven (P+R Meerhoven, Sliffertsestraat 304, 5657 AS te Eindhoven)
Tijdens schoolvakanties vertrekt de touringcar vaak een uur eerder. Dit staat ook vermeld in de laatste reisinformatie die je ca. 14 dagen voor vertrek ontvangt. 

Overige touringcarreizen
Voor de overige reizen per touringcar kun je in ieder geval opstappen in Amsterdam, Utrecht en Eindhoven.
Ca. 14 dagen voor vertrek weten wij of we met een eigen touringcar of met een pendeldienst reizen en welke opstapplaatsen hierbij horen. Dit wordt vermeld in de laatste reisinformatie.

Vliegreizen
Onze vliegreizen vertrekken altijd vanaf een Nederlandse luchthaven. Wij proberen de meest gunstige vlucht te boeken qua vliegtijden en reistijden. Mede hierom kunnen wij je vooraf niet garanderen vanaf welke luchthaven je vertrekt.

  • Schiphol Airport
  • Rotterdam Airport
  • Eindhoven Airport

Wijzigingen
Het kan zijn dat er meer/minder opstapplaatsen zijn dan vooraf aangegeven of dat er andere vertrektijden worden gehanteerd. Hiervan wordt je uiteraard direct op de hoogte gesteld.

Krijg ik korting als ik met eigen vervoer reis?

Natuurlijk is het ook mogelijk om op eigen gelegenheid naar de vakantiebestemming te reizen. Je ontvangt dan een korting op de reissom. Hoe hoog deze korting is, is afhankelijk van de reis die je boekt.

Touringcarreizen
Wanneer je ervoor kiest om géén gebruik te maken van de reis per touringcar, dan ontvang je € 60 korting op de reissom.

Vliegreizen
Wanneer je ervoor kiest om géén gebruik te maken van de vliegreis, dan kun je contact opnemen met kantoor voor een passende korting.

Hoeveel bagage mag ik meenemen?

Per persoon mag je  één bagagestuk (liefst een reistas) met kleding, één wintersportuitrusting (deze dient verpakt te zijn in een ski- of snowboardtas, anders kan deze geweigerd worden) en  één stuk handbagage meenemen.

Is de touringcar exclusief voor Dynamic Holland gasten?

Dynamic Holland heeft, in samenwerking met BAK Reizen, eigen touringcars die voor ons naar Oostenrijk rijden. Het kan zijn dat er naast de (éénouder) familiegasten ook gasten van de Singles- of Jongerenreis meerijden. Uiteraard is dit afhankelijk van de groepsgrootte. Wij houden er rekening mee dat de verschillende groepen, zover mogelijk, gescheiden van elkaar in de touringcar worden geplaatst.

Het verblijf

Werken jullie ook met kinderkorting?

Kinderen krijgen op de familiereizen van Dynamic Holland korting. Deze korting hangt samen met hun geboortejaar. Kinderen geboren tussen 2003 en 2011 krijgen € 210 korting*. Voor jongeren geldt een korting van € 50* wanneer ze zijn geboren tussen 1999-2002.

* De korting geldt alleen bij verblijf op de kamer van de ouder(s) bij een 10-daagse winterreis.

Kan ik ook een kamer met eigen sanitair boeken?

Voor onze reizen naar Königsleiten is het ook mogelijk om een kamer met eigen sanitair te reserveren. Er zijn echter maar een beperkt aantal kamers met sanitair beschikbaar per reis. Je kunt je voorkeur aangeven bij je reservering of even telefonisch contact met ons opnemen.

Voor een familiekamer met eigen sanitair vragen wij een toeslag van € 95 per persoon (€ 80 voor kinderen tot 14 jaar). Voor een comfortkamer met eigen sanitair betaal je € 150 per persoon (€ 128 voor kinderen tot 14 jaar). Een familiekamer in Gasthof Edelweisshaus is geschikt voor 4 tot 5 personen. Een comfortkamer kan bezet worden met 2 personen.

Heeft Dynamic Holland eigen ski- en snowboardleraren?

Ja, wij hebben onze eigen ervaren, Nederlandse ski- en/of snowboardleraren ter plaatse. Zo krijgen de kinderen goed les in hun eigen taal, wel zo makkelijk.