Het volgende klinkt allemaal wat zwaar, maar is noodzakelijk door de huidige wetgevingen. Wanneer je op vakantie gaat heb je natuurlijk bepaalde verwachtingen van de reis. Dynamic Holland doet haar uiterste best om aan al deze verwachtingen te voldoen. Daarnaast zijn er enkele zaken die jij als gast dient te weten voordat je een reis bij ons boekt. Lees daarom de algemene voorwaarden goed door zodat teleurstellingen voorkomen kunnen worden en er geen vervelende situaties kunnen ontstaan.

Om onze Algemene Voorwaarden te kunnen lezen heb je Adobe Acrobat Reader nodig (download hier). Daarnaast zijn onze voorwaarden op 12 november 2013 afgegeven bij de Kamer van Koophandel in Amsterdam.

Bekijk hier onze Algemene Voorwaarden.

SGR

Dynamic Holland is aangesloten bij de Stichting Garantiefondsen Reisgelden (SGR). De SGR is een organisatie die garant staat voor jouw vooruitbetaalde reissom(men). Mocht onze organisatie onverhoopt in financiële problemen komen dan zorgen zij ervoor dat jij jouw geld terug krijgt. Wel zo’n veilig idee. Je kunt onze SGR inschrijving vinden onder het inschrijfnummer 3420. Kijk voor meer informatie op www.sgr.nl/garantieregeling.

SKTB

Voor onze vakanties werken wij uitsluitend samen met erkende touringcarbedrijven. De organisaties waar wij mee samenwerken zijn áltijd aangesloten bij de Stichting Keurmerk Touringcarbedrijf (SKTB). Deze stichting staat garant voor de kwaliteit en veiligheid van busreizen en worden jaarlijks opnieuw toegekend aan touringcarbedrijven. Op deze manier zorgen wij ervoor dat je door ervaren chauffeurs en goede bussen op een snelle, maar vooral veilige manier naar je bestemming wordt gebracht.

SBB-erkend leerbedrijf

Dynamic Holland is een SBB-erkend leerbedrijf voor beroepsonderwijs. Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) is de schakel tussen het beroepsonderwijs en het bedrijfsleven. SBB heeft drie kernwaarden: verbindend, adaptief en kundig. Jaarlijks hebben wij vanaf september tot medio maart / april een stageplaats beschikbaar voor een enthousiaste, leergierige student.