Dynamic Holland geeft korting! Wist je dat wij altijd € 25 korting geven op onze reizen? Het enige dat je hiervoor hoeft te doen is een leuk reisverslag schrijven.

 

Atlijd € 25 korting

Wij delen jouw ervaringen en voorpret graag met andere gasten. Daarom krijg je altijd € 25 korting als je een leuk reisverslag voor ons schrijft. Bijvoorbeeld over jouw eerste groepsreis met Dynamic Holland. Ben je nog nooit met ons op vakantie geweest? Schrijf dan op waarom je nu voor ons kiest en waar je het meest naar uitkijkt.

Reisverslag = € 25 korting
Mail je reisverslag (minimaal 500 woorden) naar info@dynamicholland.nl.


 OVERZICHT ACTIEWEKEN


Plusweek – Königsleiten

Zoals je van ons gewend bent is de eerste week van het seizoen de plusweek. Een extra uitgebreide week waarin je dagelijks een uitbreiding op je halfpension ontvangt. Zo kun je iedere dag kiezen uit twee verschillende lunchgerechten. Tussen de piste meters door schuif je snel en gemakkelijk aan voor een overheerlijke lunch op ons terras of in het restaurant. Na de lunch sta je binnen een paar minuten weer op de piste voor nog een energieke middag in de sneeuw.

‘s Avonds ontvang je bij het driegangendiner twee drankjes naar keuze. Je kunt hierbij kiezen uit bier, wijn of diverse frisdranken. Daarnaast ontvang je na het diner nog een lekkere kop koffie of thee. Na een lange dag op de pistes is dit heerlijk thuiskomen.

Periode vrijdag 15 december t/m zondag 24 december 2017
Bestemming Gasthof Edelweisshaus, Königsleiten, Oostenrijk
Inclusief Royal Class touringcar, 7 overnachtingen op basis van halfpension, dagelijks keuze uit 2 lunchgerechten, 2 drankjes bij het diner en koffie of thee na, 7-daagse liftpas voor het gehele Zillertal en Nederlandse reisbegeleiding
Prijs 
€825
Boeken? 
Klik hier

Gratis les & coaching – Königsleiten

Ga jij dit jaar voor het eerst op wintersport of wil je wisselen van je ski’s naar een snowboard? Dan is deze week écht iets voor jou. In de gratis les-week bieden wij de mogelijkheid om bij ons gratis ski- of snowboardlessen te volgen op elk niveau. Dit scheelt je direct € 150,- op jouw reissom. De lessen duren 3 uur en worden 4 dagen lang gegeven. Onze leraren zorgen ervoor dat jij aan het einde van de week vlekkeloos de berg af komt.

Ook als (ver-) gevorderde wintersporter ben je meer dan welkom. Voor jullie worden de lessen op een coachende manier ingevuld. Er wordt aandacht besteed aan je techniek (carven) en houding en er worden video-opnames gemaakt die we ’s avonds samen terug kijken. Zo heb je direct inzicht in je verbeterpunten.

Uiteraard kun je deze week ook boeken als je geen les nodig hebt, deelname is geheel vrijblijvend.

*Let op: wanneer je gebruik wilt maken van de gratis les, dan dien je dit bij je boeking aan te geven. Wij verwerken dan uiteraard jouw korting.

Periode vrijdag 5 januari t/m zondag 14 januari 2018
Bestemming Gasthof Edelweisshaus, Königsleiten, Oostenrijk
Inclusief Royal Class touringcar, 7 overnachtingen op basis van halfpension, 7-daagse liftpas voor het gehele Zillertal, gratis ski- of snowboardles of coaching en Nederlandse reisbegeleiding
Prijs 
€900
Boeken?
Klik hier

Skisafari – Flachau

De uitstekende pistemogelijkheden voor de beginnende tot zeer gevorderde wintersporter maakt Flachau tot een perfecte wintersportbestemming. Met 760 kilometer aan piste zal jij je niet snel vervelen gedurende jouw wintersportweek. Onze reisbegeleider neemt je deze week mee op skisafari om het gebied goed écht goed te leren kennen. Na een lange dag op de piste kan een après-ski bezoek aan bijvoorbeeld de “Dampfkessel” niet ontbreken.

Periode vrijdag 2 februari t/m zondag 11 februari 2018 en vrijdag 2 maart t/m zondag 11 maart 2018
Bestemming Flachauer Gutshof, Flachau, Oostenrijk
Inclusief Royal Class touringcar, 7 overnachtingen op basis van logies-ontbijt, 7-daagse liftpas, gratis skisafari met de Nederlandse reisbegeleiding
Prijs 
vanaf €1195
Boeken? 
Klik hier

Skisafari – Königsleiten

Wil jij optimaal gebruik maken van de piste-mogelijkheden in de Zillertal Arena? Kies dan voor de Skisafari-week in Königsleiten, Oostenrijk. Tijdens deze week verdelen we onze piste-kilometers namelijk over maar liefst vier verschillende topbestemmingen. We bezoeken deze week Mayrhofen, Hoch Fügen, de Hintertux gletsjer en natuurlijk ons eigen Zillertal Arena (onder voorbehoud van het weer). De skisafari-weken zijn ideaal voor wintersporters die al eerder in Königsleiten zijn geweest en op zoek zijn naar een uitdagende afwisseling. Deze week is inclusief een 7-daagse liftpas voor de gehele Zillertal en transfers van- en naar de diverse wintersportgebieden.

Periode vrijdag 12 januari t/m zondag 21 januari 2018 en vrijdag 9 maart t/m zondag 18 maart 2018
Bestemming Gasthof Edelweisshaus, Königsleiten, Oostenrijk
Inclusief Royal Class touringcar, 7 overnachtingen op basis van halfpension, 7-daagse liftpas voor het gehele Zillertal, gratis skisafari met gids en Nederlandse reisbegeleiding
Prijs 
€900
Boeken?
Klik hier


OVERZICHT SPECIALS


40Plus – Belle Plagne

Belle Plagne is deze winter nieuw toegevoegd aan ons 40Plus aanbod. Dus wil jij met een gezellige groep 40Plus singles op wintersport? Ga dan met ons mee naar Belle Plagne.

Periode vrijdag 19 januari t/m zondag 28 januari 2018 en vrijdag 9 maart t/m zondag 18 maart 2018
Bestemming Les Cimes, Belle Plagne, Frankrijk
Inclusief Royal Class touringcar, 7 overnachtingen op basis van halfpension, 7-daagse liftpas en Nederlandse reisbegeleiding
Prijs 
vanaf €1195
Boeken? 
Klik hier

40Plus – Les Menuires

Les Menuires is al jaren een veel geboekte wintersportbestemming voor onze 40Plus gasten. Wil jij met een gezellige groep leeftijdsgenoten naar de sneeuw, dan is deze reis écht iets voor jou.

Periode vrijdag 26 januari t/m zondag 4 februari 2018 en vrijdag 2 maart t/m zondag 11 maart 2018
Bestemming La Sapinière, Les Menuires, Frankrijk
Inclusief Royal Class touringcar, 7 overnachtingen op basis van halfpension, 7-daagse liftpas en Nederlandse reisbegeleiding
Prijs 
vanaf €1175
Boeken?
 Klik hier